Kesälukukausi 2024

Kesälukukaudella opetusta annetaan 3.6.-19.6.2024 ja 29.7.-15.8.2024, yhteensä kuuden viikon ajan. Alkukesän opetuksessa keskitytään lasten kerhotoimintaan, koululaisten, nuorison ja aikuisten soolovariaatioiden opetteluun sekä pidetään yllä baletin perustaitoja. Loppukesällä palataan tangon ääreen, herätellään uinuvia lihaksia ja harjoitellaan ohjelmistoa mm. Joen Yöhön.

Kesätreenit ovat tärkeitä, jotta saavutettu taitotaso säilyisi, ja samalla voi syventää osaamistaan ja nauttia baletista ja uusista koreografioista!

Kesäkauden lukujärjestys on julkaistu ja iIlmoittautuminen tapahtuu Relevén Intrassa. Ilmoittautuessa maksetaan 25% ennakkomaksu valittujen tuntien hinnasta.

Kesän tunnit maksavat:
45 minuutin tunti 10 €
60 minuutin tunti 12,50 €
75 ja 90 minuutin tunti 15 €

Kesälukukauden maksujen eräpäivät ovat 30.5.2024 (alkukesän opetus) ja 25.7.2024 (loppukesän opetus).

Kaikki soolovariaatiotunnit ja repertuaaritunnit myydään pakettikokonaisuuksina, koska opetus on tunnilta toiselle etenevää ja läsnäoloa vaativaa.

Lasten aamupäiväkerho on mahdollista valita koko viikon pakettina tai yksittäisinä päivinä. Pakettihinta on hieman edullisempi kuin yksittäiset aamupäivät.

Muutoin tunteja voi valita oman aikataulun mukaisesti.

Tänä kesänä emme myy kesäpasseja, koska ryhmien todellista täyttymistä on ollut vaikea arvioida passien myynnin perusteella.