Relevé

Relevé on Hanna Renvallin perustama yksityinen balettikoulu Joensuun keskustassa. Hannan pitkäaikaisena unelmana on ollut viihtyisän, elämyksellisen ja inhimillisen kokoisen oppimisympäristön luominen kaiken ikäisille ja kokoisille baletin harrastajille.

Relevéssä baletin harrastaminen on tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää, mutta jokainen voi edetä haluamassaan tahdissa ja valita opintojen laajuuden omien voimavarojensa mukaan. Koska ryhmät ovat pieniä ja niiden oppilasmäärä on 4-11 henkeä, kaikki oppilaat saavat omaa taitotasoaan vastaavaa opetusta.

Relevé ei kilpaile volyymilla eikä laajalla lajitarjonnalla. Vahvuutena on pitkäaikainen ja laaja-alainen kokemus baletin opetuksesta, oppilaskeskeinen lähestymistapa, lämminhenkinen ja turvallinen ilmapiiri, pienen koulun joustavuus ja henkilökohtainen palvelu.

Tutustu Relevén opettajiin täällä ja studioihin täällä!

Relevé sijaitsee kätevästi Joensuun ruutukaavalla, Sairaalakatu 8:ssa. Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät kaikkialta Joensuusta ja lähiympäristöstä, ja pyöräillenkin pääsee kätevästi perille vaikkapa pyöräkatua pitkin.

Demi-Relevén ohella tiloista löytyy elokuusta 2016 lähtien myös Mini-Relevé, pieni ja kotoisa tanssitila perheen pienimmille! Kaiken kaikkiaan Sairaalakadulla on tilaa kahdessa kerroksessa: Katutasosta löytyy Demi-studio, wc ja eteinen portaikkoineen ja alakerrassa on pukuhuone ja Mini-studio. Tämän lisäksi viereisessä autotallissa majailee Relevén hulppea pukuvarasto! Tilaa on kaiken kaikkiaan yli 200 neliötä.

Kuva: Piia Kinnunen