Relevé

Relevé on Hanna Renvallin perustama yksityinen balettikoulu Joensuussa. Hannan pitkäaikaisena unelmana on ollut viihtyisän, elämyksellisen ja inhimillisen kokoisen oppimisympäristön luominen kaiken ikäisille ja kokoisille baletin harrastajille.

Relevéssä baletin harrastaminen on tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää, mutta jokainen voi edetä haluamassaan tahdissa ja valita opintojen laajuuden omien voimavarojensa mukaan. Koska ryhmät ovat kohtuullisen kokoisia ja niiden oppilasmäärä on 5-14 henkeä, kaikki oppilaat saavat omaa taitotasoaan vastaavaa opetusta.

Relevé ei kilpaile volyymilla eikä laajalla lajitarjonnalla. Vahvuutena on pitkäaikainen ja laaja-alainen kokemus baletin opetuksesta, oppilaskeskeinen lähestymistapa, lämminhenkinen ja turvallinen ilmapiiri, pienen koulun joustavuus ja henkilökohtainen palvelu.

Tutustu Relevén opettajiin täällä ja studioihin täällä!

Relevé sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pilkontie 4:ssä. Bussit Siilaiselle ja ohitustietä pitkin tuovat lähelle, ja pyöräillenkin pääsee kätevästi perille vaikkapa uutta Siltakadun pyöräbaanaa hyödyntäen. Pihalla on myös 10 Relevélle osoitettua autopaikkaa.


Kuva: Piia Kinnunen