Henkilökunta

Lukuvuonna 2018-2019 Relevéssä opettaa Hanna Renvallin lisäksi yksi tuntiopettaja, Hanna-Mari Hirvikallio. Oppilaiden rekisteröinnin, laskutuksen ja tiedotuksen parissa ahkerointiaan jatkaa osa-aikainen oppilassihteerimme Tanja Nuutinen.

Hanna Renvall

Hanna Renvall on valmistunut tanssijaksi ja tanssipedagogiksi London College of Dance'sta, jossa hän opiskeli vuosina 1992-1994, pääaineinaan klassinen baletti (Cecchetti and ISTD Syllabus) ja yhteisötanssi.

Hanna on opettanut balettia ja lastentanssia vuodesta 1989 lähtien mm. Helsingin Tanssiopistossa, Itä-Helsingin musiikkiopiston tanssijaostossa, Kirkkonummen tanssiyhdistyksessä, Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen Liitto ry:n balettikoulussa sekä Joensuun Tanssiopistossa, joista toisen viimeksi mainitun johtajana ja toisen rehtorina hän myös toimi.

Hanna on Relevén omistaja ja balettikoulun johtaja, ja hän opettaa pääasiassa koululais-, nuoriso- ja aikuisryhmiä alkeista edistyneisiin. Hannan tavoittaa puhelimitse 040 7373 598 tai sähköpostitse pienibalettistudio@gmail.com

Tanja Nuutinen

Tanja on toiminut Relevén oppilassihteerinä tammikuusta 2015 alkaen. Sitä ennen Tanja on työskennellyt vastaavissa tehtävissä
Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen liitto ry:n balettikoulussa ja Joensuun Tanssiopistossa.

Tanja vastaa oppilaiden laskutuksesta ja oppilaspaikkojen rekisteröinnistä sekä hoitaa koulun sisäistä tiedotusta.
Tanjan tavoittaa sähköpostitse pienibalettistudio@gmail.com