Henkilökunta

Lukuvuonna 2017-2018 Relevéssä opettaa Hanna Renvallin lisäksi kolme tuntiopettajaa. Oppilaiden rekisteröinnin, laskutuksen ja tiedotuksen parissa ahkerointiaan jatkaa oppilassihteerimme Tanja Nuutinen.

Hanna Renvall

Hanna Renvall on valmistunut tanssijaksi ja tanssipedagogiksi London College of Dance'sta, jossa hän opiskeli vuosina 1992-1994, pääaineinaan klassinen baletti (Cecchetti and ISTD Syllabus) ja yhteisötanssi.

Hanna on opettanut balettia ja lastentanssia vuodesta 1989 lähtien mm. Helsingin Tanssiopistossa, Itä-Helsingin musiikkiopiston tanssijaostossa, Kirkkonummen tanssiyhdistyksessä, Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen Liitto ry:n balettikoulussa sekä Joensuun Tanssiopistossa, joista toisen viimeksi mainitun johtajana ja toisen rehtorina hän myös toimi.

Hanna on Relevén omistaja ja balettikoulun johtaja, ja hän opettaa pääasiassa koululais-, nuoriso- ja aikuisryhmiä alkeista edistyneisiin. Hannan tavoittaa puhelimitse 040 7373 598 tai sähköpostitse pienibalettistudio@gmail.com

Tanja Nuutinen

Tanja on toiminut Relevén oppilassihteerinä tammikuusta 2015 alkaen. Sitä ennen Tanja on työskennellyt vastaavissa tehtävissä
Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen liitto ry:n balettikoulussa ja Joensuun Tanssiopistossa.

Tanja vastaa oppilaiden laskutuksesta ja oppilaspaikkojen rekisteröinnistä sekä hoitaa koulun sisäistä tiedotusta.
Tanjan tavoittaa sähköpostitse pienibalettistudio@gmail.com