Henkilökunta

Pienessä balettistudiossa on myös pieni henkilökunta:

Hanna Renvall

Hanna Renvall on valmistunut tanssijaksi ja tanssipedagogiksi London College of Dance'sta vuonna 1994 pääaineenaan klassinen baletti (Cecchetti and ISTD syllabi) ja yhteisötanssi (Community Dance).

Hanna on opettanut balettia ja lastentanssia vuodesta 1989 lähtien mm. Helsingin Tanssiopistossa, Itä-Helsingin musiikkiopiston tanssijaostossa, Kirkkonummen tanssiyhdistyksessä, Pohjois-Karjalan nuorisoseurojen liitto ry:n balettikoulussa ja Joensuun Tanssiopistossa, joista toisen viimeksi mainitun johtajana (v. 2009-2012) ja toisen rehtorina (v. 2012-2013) hän myös toimi.

Hanna käynnisti Relevén opetustoiminnan tammikuussa 2014. Hän on balettistudion johtaja ja omistaja ja opettaa pääasiassa koululais-, nuoriso- ja aikuisryhmiä keskitasolta edistyneisiin.

Hannalle on tärkeää oppilaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Oppilaita kannustetaan itsenäiseen ajatteluun ja toimintaan, itsensä ja toisten arvostamiseen ja työnteon merkityksen ymmärtämiseen. Jokainen oppilas kehittyy omaa tahtiaan ja tälle kehitykselle on annettava aikaa ja tilaa. Opettajan tehtävänä on uskoa oppilaaseen ja hänen kykyihinsä silloinkin, kun oppilaan oma usko on koetuksella. Hanna toivoo, että oppilas löytäisi tanssista iloa, itseluottamusta ja intohimoa toteuttaa itseään!

Hannan tavoittaa sähköpostitse rehtori.pienibalettistudio@gmail.com ja puhelimitse 040-7373598.

Hanna-Mari Hirvikallio

Hanna-Mari toimii Relevén toisena vakituisena opettajana ja hänen toimenkuvaansa kuuluvat myös oppilassihteerin tehtävät.

Hanna-Marilla on liikunnanohjaajan tausta ja balettiin hän hurahti vuonna 2006 Hannan aikuisbalettioppilaana. Relevéssä Hanna-Mari on opettanut lastentanssia, koululaisten balettiryhmiä ja aikuisbaletin alkeisryhmiä vuodesta 2017 alkaen.

Hanna-Mari on opettajana napakka, mutta kärsivällinen ja hänellä on silmää yksityiskohdille. Hanna-Marin tunneilla ahkeroidaan hyvässä hengessä ja pilke silmäkulmassa!

Hanna-Marin tavoittaa oppilaskohtaisissa asioissa sähköpostitse hannamari.pienibalettistudio@gmail.com

Oppilassihteerille kuuluvissa asioissa (oppilasrekisteri, ilmoittautuminen, laskutus) Hanna-Marille osoitetaan viestit sähköpostitse joko pienibalettistudio@gmail.com tai hannamari.pienibalettistudio@gmail.com.