Pieni balettistudio Relevé Joensuussa

Relevén uudet, upeat tilat sijaitsevat Pilkontie 4:ssä, noin 2,5 kilometrin päässä Joensuun keskustasta.

Tilaa on yhteensä 326 neliötä ja meiltä löytyy kaksi tanssisalia, kaksi pukuhuonetta wc-tiloineen, yhteiset oleskelutilat, pieni balettipuoti ja pukuvarasto.

Studio 1 on 103 neliön tanssisali (9 x 11,5 metriä), jossa on joustolattia tanssimatolla, peilit ja balettitangot sekä ilmanvaihto upouusin konein. Studio 1 tunnetaan myös nimellä Flamingo-sali värityksensä takia.
Ryhmien enimmäiskoko tässä salissa on 12-15 henkeä, mutta korona-aikana tarvittaessa vähemmän. Salissa kokoontuvat pääasiassa koululaisten, nuorison ja aikuisten ryhmät.

Studio 2 on 60 neliön tanssisali (9 x 6,7 metriä), jossa on joustolattia tanssimatolla, peilit, siirrettävät balettitangot sekä ilmanvaihto. Studio 2 tunnetaan myös Kolibri-salina.
Ryhmien enimmäiskoko tässä salissa on 8-12 henkeä, korona-tilanne huomioiden. Salissa kokoontuvat pääasiassa lasten ryhmät ja alkeisryhmät. Salia voi käyttää myös lämmittelytilana sen ollessa tyhjillään!

Pukuhuone 1 toimii koululaisten, nuorison ja aikuisten pukuhuoneena. Se tunnetaan myös Flamingo-pukuhuoneena siellä olevan tapetin ja värityksen mukaan.

Pukuhuone 2 toimii lasten ja koululaisten pukuhuoneena. Sitä kutsutaan myös Kolibri-pukuhuoneeksi siellä olevan tapetin mukaan.

Pieni balettipuoti avaa ovensa lauantaina 21.11.2020.
Puodissa myydään balettivarusteita (mm. harjoitustossuja, balettitrikoita, balettipukuja), Relevén logotuotteita sekä pieniä eriä lahjatavaroita ja kortteja.