Pieni balettistudio Relevé Joensuussa

Relevén tilat sijaitsevat Joensuun pohjoisella ruutukaavalla, aivan ydinkeskustan kupeessa, osoitteessa Sairaalakatu 8. Tilat ovat kahdessa kerroksessa ja lisäksi viereisestä autotallista löytyy hulppeat tilat balettikoulun pukuvarastolle.

sairaalakatu.jpg

Katutasosta löytyy eteinen, isompi studio Demi-Relevé sekä wc ja alakerrassa on pikkuruinen studio Mini-Relevé, odotustila ja pukuhuone.

oleskelu20160819_190113.jpg

Studio Demi-Relevé

Demi-Relevéssä kokoontuvat pääasiassa nuorison ja aikuisten balettiryhmät. Studiossa on tanssijoiden hyvinvoinnin takaava joustolattia ja pitkällä seinällä on peiliä yhdeksän metrin leveydeltä. Studion koko on noin 9 x 6 metriä.

Demi Relevéssä ryhmän enimmäiskoko on 10-11 oppilasta, Hannan harkinnan mukaan. Ryhmäkoko pysyy siis sangen kohtuullisena!

img_0980-2.jpg
Mini-Relevé

HUOM! Lukuvuonna 2020-2021 Mini-Relevé toimii pukuhuoneena!

Elokuussa 2016 otetaan käyttöön perheen pienimmille tarkoitettu studio Mini-Relevé. Mini-Rellussa on joustolattia, peilit kahdella seinällä ja balettitangot kahdella korkeudella. Mini-Rellussa ryhmän enimmäiskoko on 6-10 oppilasta, Hannan harkinnan mukaan.

Mini-Relevé soveltuu hyvin myös yksityistunteihin tai oppilaiden itsenäiseen harjoitteluun. Oppilaat voivat käyttää sitä myös venyttely- ja lämmittelytilana silloin, kun siellä ei ole opetusta.

minikollaasi.jpg