Pieni balettistudio Relevé Joensuussa

Relevén uudet, upeat tilat sijaitsevat Pilkontie 4:ssä, noin 2,5 kilometrin päässä Joensuun keskustasta.

Tilaa on yhteensä 326 neliötä ja meiltä löytyy kaksi tanssisalia, kolme pukuhuonetta wc-tiloineen, yhteiset oleskelutilat, pieni balettipuoti ja pukuvarasto.

Studio 1 on 103 neliön tanssisali (9 x 11,5 metriä), jossa on joustolattia tanssimatolla, peilit ja balettitangot sekä ilmanvaihto upouusin konein. Studio 1 tunnetaan myös nimellä Flamingo-sali värityksensä takia.
Ryhmien enimmäiskoko tässä salissa on 12-15 henkeä, mutta korona-aikana tarvittaessa vähemmän. Salissa kokoontuvat pääasiassa koululaisten, nuorison ja aikuisten ryhmät.

Studio 2 on 60 neliön tanssisali (9 x 6,7 metriä), jossa on joustolattia tanssimatolla, peilit, balettitangot sekä ilmanvaihto. Studio 2 tunnetaan myös Kolibri-salina.
Ryhmien enimmäiskoko tässä salissa on 10-12 henkeä, korona-tilanne huomioiden. Salissa kokoontuvat pääasiassa lasten ryhmät ja alkeisryhmät. Salia voi käyttää myös lämmittelytilana sen ollessa tyhjillään!

Pukuhuone 1 toimii koululaisten, nuorison ja aikuisten pukuhuoneena. Se tunnetaan myös Flamingo-pukuhuoneena siellä olevan tapetin ja värityksen mukaan.

Pukuhuone 2 toimii lasten ja koululaisten pukuhuoneena. Sitä kutsutaan myös Kolibri-pukuhuoneeksi siellä olevan tapetin mukaan.

Pukuhuone 3 on tarkoitettu ensisijaisesti poikien pukuhuoneeksi, mutta sitä voivat käyttää myös opettajat ja tarpeen vaatiessa myös muut oppilaat. Pukuhuone 3 on Riikinkukko-pukuhuone!

Pieni balettipuoti avaa ovensa lauantaina 21.11.2020.
Puodissa myydään balettivarusteita (mm. harjoitustossuja, balettitrikoita, balettipukuja), Relevén logotuotteita sekä pieniä eriä lahjatavaroita ja kortteja.

Pukuvarasto kätkee suojiinsa lähes 1000 esiintymispukua, sekä paljon erilaisia päähineitä, koristeita ja rekvisiittaa. Kotiväki säästyy ompelemiselta eikä kaupasta tarvitse metsästää esiintymisasuja, kun kattava pukuvarastomme vaatettaa niin pienet kuin isotkin esiintyjämme!

Flamingo-sali (Studio 1)

Kolibri-sali (Studio 2)

Flamingo-pukuhuone (Pukuhuone 1)