Ilmoittautuminen oppilaaksi

Ilmoittautuminen on voimassa sekä syys- että kevätlukukauden ajan. Mikäli oppilas ei halua jatkaa kevätlukukaudella, tulee oppilaspaikka perua kirjallisesti ennen syyslukukauden päättymistä. Myöhemmin perutuista oppilaspaikoista peritään peruutusmaksu 50 €.

Ilmoittautuminen tapahtuu Relevén Intrassa, jonne luodaan käyttäjätunnukset. Huolehdithan salasanan turvallisuudesta (älä käytä samaa salasanaa muualla).

Jatkavat oppilaat vahvistavat oppilaspaikkansa kevätlukukaudelle 1.12.-18.12.2023. Tämänkin jälkeen voi vielä vahvistaa oppilaspaikkansa, mutta emme voi taata oppilaspaikan olemassaoloa, sillä uusien oppilaiden ilmoittautuminen kevätlukukaudelle aukeaa keskiviikkona 20.12.2023.

Ilmoittautuessa maksetaan rekisteröitymismaksu, jolla oppilaspaikka vahvistetaan ja jota vastaan uudet oppilaat voivat kokeilla tunteja kahdesti.

Rekisteröitymismaksu on 25 € kaikilta oppilailta.

Maksaminen

Lukukausimaksujen eräpäivät ovat:
Vanhat oppilaat 7.8.2023 (syyslukukausi)
Uudet oppilaat 4.9.2023 (syyslukukausi)

Jatkavat oppilaat 5.1.2024 (kevätlukukausi)
Uudet oppilaat 29.1.2024 (kevätlukukausi)

Tai 14 vrk:n kuluttua ilmoittautumisesta, jos lukukausi on jo käynnissä tai ylempänä ilmoitetut eräpäivät ovat jo menneet.

Maksutavat:

Lukukausi- ja rekisteröitymismaksut maksetaan Relevén Intrassa annettuun eräpäivään mennessä. Intrassa voi maksaa luottokortilla, yhdistelmäkortilla ja PayPalilla.

Pyydettäessä kirjoitamme laskun, johon lisäämme 5 € laskutuslisän. Lasku tulee pyytää hyvissä ajoin ennen eräpäivää.

Maksut voi maksaa myös Pienessä balettipuodissa (varaudu esittämään avoimien maksujen tila Intrasta) tai opettajalle etukäteen sovittuna ajankohtana. Maksu hoituu joko kortilla tai käteisellä. Lisäämme toimisto- ja käsittelymaksun 5 €.

Peruutusehdot

1) Oppilaspaikan voi peruuttaa veloituksetta 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta. Peruutus tehdään aina kirjallisesti sähköpostiin pienibalettistudio@gmail.com.

2) Uudet oppilaat voivat peruuttaa oppilaspaikkansa kahden kokeilukerran jälkeen (kuitenkin kahden viikon sisällä kauden aloittamisesta). Peruutus tehdään aina kirjallisesti ennen annettua eräpäivää. Rekisteröitymismaksua ei palauteta tai hyvitetä.

3) Vanhojen eli jatkavien oppilaiden oppilaspaikka voidaan perua kirjallisesti vielä 7 vrk ennen syyslukukausimaksun eräpäivää, jos syyslukukausi ei ole alkanut. Rekisteröitymismaksua ei tuolloin palauteta tai hyvitetä ja se on perintäkelpoinen.

4) Jos peruutus tehdään annetun peruutuspäivän jälkeen, mutta ennen eräpäivää tai kauden alkamista, perimme 50 € suuruisen peruutusmaksun. Rekisteröitymismaksua ei palauteta tai hyvitetä. Peruutus tehdään aina kirjallisesti.

5) Kesken lukukauden, sen alkamisen jälkeen tai eräpäivän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei hyvitetä vaan lukukausimaksu on perintäkelpoinen. Sitä voidaan kohtuullistaa esim. veloittamalla peruutusmaksu ja käynnissä olleiden tuntien osuus peruutuspäivään mennessä, riippuen kuitenkin peruutuksen vaikutuksesta esim. käynnissä olevan ryhmän kannattavuuteen.

6) Maksettuja lukukausimaksuja ei palauteta tai hyvitetä. Ainoastaan pidempiaikaisissa loukkaantumisissa voidaan lääkärintodistusta vastaan hyvittää maksuja tai tuntien korvaamisoikeutta voidaan pidentää seuraavalle kaudelle.