Yhteistyökumppanit

Relevé toimii yhteistyössä monien paikallisten yritysten ja yhdistysten kanssa:

Pauli Järviluoto Photography

Juliste_JaakuningatarSOME.JPGLumikuningatar_11.JPG

Sanni1.jpg

Pauli Järviluodon valokuvausstudio sijaitsee Relevén tilojen yhteydessä Sairaalakatu 8:ssa. Pauli on kuvannut näytöksiämme ja promokuviamme, ja oppilaillamme on myös mahdollisuus meille räätälöityihin ballerinakuvauksiin!

Joensuun Katajan taitoluistelujaosto

Hanna on opettanut Katajan taitoluistelijoille balettia jo useamman vuoden ajan. Myös joitakin Relevén ballerinoja voi nähdä Katajan jäillä, ja vastaavasti joitakin Katajan luistelijoita voi bongata meidän riveistämme! Yhteistyö on ollut antoisaa ja balettitunnit on räätälöity luistelijoiden tarpeisiin sopivaksi ostopalvelusopimuksella. 

JokaTaitoluisteluLogo.png

Joensuun taidemuseo Onni

Relevé on järjestänyt oppilasnäytöksiään taidemuseon juhlasalissa aivan alusta alkaen. Käytännöksi on nyt vakiintunut, että joulunäytökset pidetään taidemuseon kauniissa salissa ja kevätnäytökset ovat kaupunginteatterissa.

Taidemuseon sali tarjoaa upean ja juhlavan ympäristön perinteisten "kamarinäytösten" toteutukseen. 1700-luvulle asti balettia esitettiin teatterien sijaan hovien saleissa siten, että yleisö istui esiintyjien ympärillä. Tällainen intiimi järjestely sopii Pienen balettistudion henkeen ja kunnioittaa samalla baletin perinteitä. Se myös opettaa oppilaille erilaisten esiintymistilojen arvostamista ja auttaa sopeutumaan siihen, että yleisö voi toisinaan olla aivan lähellä.

Taidemuseossa meistä on aina pidetty hyvää huolta ja henkilökunta on ollut erittäin avuliasta ja ystävällistä. Ihmeen hyvin ovat sietäneet jopa glitter-vanojamme, joita puvuista jää jälkeemme museon tiloihin :)

Joensuun kaupunginteatteri

Relevén kevätnäytökset järjestetään aina mahdollisuuksien mukaan Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Teatteri tarjoaa hienot puitteet ammattimaisen esityksen valmistamiselle. Oppilaat saavat tärkeää kokemusta oikealla näyttämöllä esiintymisestä ja tunnelmallinen kaupunginteatteri soveltuu hyvin Pienen balettistudion tarpeisiin.

Teatterin henkilökunta on tarjonnut ensiluokkaista ammattitaitoaan ja korvaamatonta apuaan esitysten toteuttamisessa, ja meidät on aina otettu lämpimästi vastaan teatterilla. Yhteistyö on sujunut hyvin, ja lokakuussa 2016 valmistammekin ensimmäistä kertaa esityksiä myös teatterin Pienelle näyttämölle!

Pohjois-Karjalan Yrittäjänaiset

Hanna toimii Pohjois-Karjalan Yrittäjänaisten hallituksessa ja tätä kautta Relevén oppilaille on siunaantunut esiintymismahdollisuuksia Yrittäjänaisten järjestämissä tapahtumissa. Samalla Relevé verkostoituu myös muiden alueen yritysten kanssa!

11351156_660122920754544_798377566765784630_n.jpg