Yhteistyökumppanit

Relevé toimii yhteistyössä monien paikallisten yritysten ja yhdistysten kanssa:

Joensuun Katajan taitoluistelujaosto

Hanna on opettanut Katajan taitoluistelijoille balettia jo useamman vuoden ajan. Myös joitakin Relevén ballerinoja voi nähdä Katajan jäillä, ja vastaavasti joitakin Katajan luistelijoita voi bongata meidän riveistämme! Yhteistyö on ollut antoisaa ja balettitunnit on räätälöity luistelijoiden tarpeisiin sopivaksi ostopalvelusopimuksella.

JokaTaitoluisteluLogo.png


Joensuun taidemuseo Onni

Relevé on järjestänyt oppilasnäytöksiään taidemuseon juhlasalissa aivan alusta alkaen. Käytännöksi ehti vakiintua, että joulunäytökset pidetään taidemuseon kauniissa salissa ja kevätnäytökset ovat kaupunginteatterissa.

Taidemuseon sali tarjoaa upean ja juhlavan ympäristön perinteisten "kamarinäytösten" toteutukseen. 1700-luvulle asti balettia esitettiin teatterien sijaan hovien saleissa siten, että yleisö istui esiintyjien ympärillä. Tällainen intiimi järjestely sopii Pienen balettistudion henkeen ja kunnioittaa samalla baletin perinteitä. Se myös opettaa oppilaille erilaisten esiintymistilojen arvostamista ja auttaa sopeutumaan siihen, että yleisö voi toisinaan olla aivan lähellä.

Taidemuseossa meistä on aina pidetty hyvää huolta ja henkilökunta on ollut erittäin avuliasta ja ystävällistä. Ihmeen hyvin ovat sietäneet jopa glitter-vanojamme, joita puvuista jää jälkeemme museon tiloihin :)


Joensuun kaupunginteatteri

Relevén kevätnäytökset järjestetään aina mahdollisuuksien mukaan Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Teatteri tarjoaa hienot puitteet ammattimaisen esityksen valmistamiselle. Oppilaat saavat tärkeää kokemusta oikealla näyttämöllä esiintymisestä ja tunnelmallinen kaupunginteatteri soveltuu hyvin Pienen balettistudion tarpeisiin.

Teatterin henkilökunta on tarjonnut ensiluokkaista ammattitaitoaan ja korvaamatonta apuaan esitysten toteuttamisessa, ja meidät on aina otettu lämpimästi vastaan teatterilla. Yhteistyö on sujunut hyvin, ja lokakuussa 2016 valmistimme ensimmäistä kertaa esityksiä myös teatterin Pienelle näyttämölle!


Miss Windy Shop

Joensuulainen upeiden mekkojen ja asusteiden verkkokauppa Miss Windy Shop on ojentanut monesti auttavan kätensä ja puvustanut tanssinumeroitamme. Myös Hannan näytöksissä pitämät mekot ovat usein Miss Windy Shopin valikoimasta, ja lapset kysyvätkin säännöllisesti, josko Hannalla on tänäkin vuonna sellainen hieno mekko kuin oli viimeksi!

Miss Windy Shopin mekot ja alushameet sopivat niin lavalle, arkeen kuin juhlaankin, ja olemme erittäin kiitollisia tästä mutkattomasta yhteistyöstä!