Näin käytät Relevén Intraa

Olemme ottaneet Intra-kanavan käyttöömme huhti-toukokuun vaihteessa 2017 ja se on helpottanut huomattavasti mm. oppilasrekisterin ylläpitoa. Jos Intran käyttö herättää kysymyksiä, ota meihin yhteyttä! Lue kuitenkin ensin alla oleva ohjeistus ja kokeile, josko käyttö olisikin helppoa!

Kielimielipuolisuus

Intran käyttöjärjestelmä on englanninkielinen, mutta omat osuutemme lisäämme Intraan suomeksi. Tämä voi aluksi vaikuttaa kaoottiselta kielisekamelskalta, etenkin jos käytät tämän lisäksi vielä sivun tarjoamaa google-kääntäjää (kääntäjän saa päälle / pois päältä sivun vasemmasta alakulmasta), mutta arvioimme kielen ymmärrettävyyttä jatkuvasti ja tarjoamme apua sivuilla navigoimiseen.

Käyttäjätilin ja -tunnusten luominen

lmoittautuaksesi ja Intraa käyttääksesi sinun tulee luoda itsellesi käyttäjätili/käyttäjätunnukset. Toimi siis näin:

1) Klikkaa linkistä aukeavalla sivulla olevaa "Create account" -painiketta
2) Account registration -sivu avautuu ja pyytää sinua täyttämään tilitiedot (your account): Täydennä tilitietoihin sähköpostiosoite, keksi tilille salasana ja täytä nimi-, osoite- ja puhelintiedot
3) Jos olet vanhempi ja haluat ilmoittaa lapsesi tunnille, klikkaa "add a student"-painiketta ja täytä oppilaan tiedot. Mikäli haluat itse ilmoittautua tunnille, valitse vaihtoehto "I take classes". Voit myös ilmoittaa sekä itsesi että lapsesi samalla kertaa. Tällöin klikkaa ensi joko "add a student" tai "I take classes" ja täytettyäsi tiedot klikkaa vielä toistakin näistä vaihtoehdoista ja täydennä tiedot.
4) Suorita vielä yhteenlasku, jolla varmistetaan ettet ole robotti (tai jos oletkin, olet ainakin laskutaitoinen robotti, heh) ja merkitse että olet täyttänyt 18 vuotta tai sinulla on huoltajan suostumus

5) Klikkaa "save account and log in"

Ilmoittautuminen tunneille

1) Valitse aloitussivulta kuvake "Register for Classes" tai sivun yläpalkista "Account" ja sen alavalikosta "Register for Classes"
2) Jos et ole vielä lisännyt oppilasta, tee se nyt klikkaamalla "Add student" ja täytä oppilaan tiedot
3) Valitse pudotusvalikosta tuntien sijainniksi "A) Relevé only" ja Intra tarjoaa kaikki vapaana olevat, oppilaan ikäryhmälle sopivat tunnit
4) Valitse tunti / tunnit, joille haluat ilmoittautua ja klikkaa "Enroll now"
5) Siirry maksamaan rekisteröitymismaksu 20 euroa Stripen tai PayPalin avulla. Mikäli maksaminen näillä tavoilla ei onnistu, pyydä meiltä lasku (laskutuslisä 5 euroa) ja varaamme oppilaspaikkaa samalla siihen asti, että lasku on maksettu (vuorokauden kuluessa laskun saamisesta).

Rekisteröitymismaksun maksaminen

Oppilaspaikan varaaminen edellyttää rekisteröitymismaksun maksamista.
Heti, kun rekisteröitymismaksu on maksettu, valitsemasi oppilaspaikat on vahvistettu. Lukukausimaksut oppilaspaikoista maksetaan vasta myöhemmin, 15.8. mennessä (vanhat oppilaat) ja 5.9. mennessä (uudet oppilaat).

Rekisteröitymismaksun 20 euroa voi maksaa Intrassa Stripen tai PayPalin avulla.
Sinulla tulee olla luottokortti / yhdistelmäkortti (jossa pankki- ja luottokortti, ja voit valita kummalla puolella maksat) / Visa Electron /PayPal-tili, jota voit käyttää heti rekisteröityessäsi. Jos et jostain syystä voi suorittaa maksua kyseisellä tavalla, ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle laskun. Laskuun joudumme lisäämään laskutuslisän 5 euroa ja rekisteröityminen astuu voimaan vasta kun lasku näkyy maksettuna tilillämme ja olemme ehtineet käydä kirjaamassa rekisteröitymismaksun maksetuksi.

Lukukausimaksun maksaminen

Lukukausimaksun eräpäivän lähestyessä näet Intrassa oppilaan tietojen kohdalla avoimet maksusuoritukset. Voit käydä maksamassa erääntyvät maksut pois milloin vain ja vaikka useammassa erässä (eräpäivään mennessä) Stripen ja PayPalin kautta. Mikäli maksat useammassa erässä, lisätään ensimmäisen maksuerän jälkeen loppuihin maksueriin 3 euron käsittelykulu kuhunkin erään.

Voit myös maksaa laskusi vallan ennen aikojaan ja hyödyntää Early Bird -etumme: Jos maksat 28 päivää ennen varsinaista eräpäivää saat 3 % lisäalennuksen :)
Early Bird -etu koskee vain vanhoja eli jatkavia oppilaita, sillä uusia oppilaita kehoitamme tutustumaan ensin opetukseen rekisteröitymismaksun turvin ja vasta kahden kokeilukerran jälkeen maksamaan avoimen lukukausimaksunsa.

Mikäli haluat maksaa lukukausimaksun laskulla, ota meihin yhteyttä. Laskuun lisätään 5 euron laskutuslisä.

Jokainen oppilas / huoltaja on velvollinen seuraamaan avoimia maksujaan Intrasta ilman erillistä kehoitusta.

Jos maksusi on myöhässä, Intra lisää automaattisesti 14 vuorokauden kuluttua eräpäivästä avoimena olevaan saldoon 5 euron viivästysmaksun. Tästä ei tule erillistä ilmoitusta.