Ilmoittautuminen 2022-2023

Tervetuloa Relevén oppilaaksi!

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2023 avataan maanantaina 2.1.2023.


Ilmoittautuminen tapahtuu Relevén Intranetissä, johon kirjaudutaan omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Uudet oppilaat voivat käydä luomassa tunnuksen jo hyvissä ajoin etukäteen. Pelkkä tunnuksen luominen ei velvoita vielä mihinkään!

Päivitetyn lukujärjestyksen ja voimassa olevan hinnaston löydät kotisivuiltamme Lukuvuosi 2022-2023 -valikosta.

Rekisteröityminen oppilaaksi

Kaikki oppilaat maksavat 20 euron rekisteröitymismaksun heti ilmoittautuessaan.
Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka tai -paikat haluamissaan ryhmissä ja uudet oppilaat voivat käydä
kokeilemassa tuntiaan kahdesti ennen oppilaspaikan lopullista
vastaanottamista. Halutessaan oppilaspaikan voi perua kirjallisesti
(vapaamuotoinen ilmoitus sähköpostitse) 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta tai 10 vrk:n sisällä uuden oppilaan ensimmäisestä kokeilukerrasta, mutta rekisteröitymismaksua ei palauteta.

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden ajan (syyslukukauden 2022 ja kevätlukukauden 2023), ja rekisteröitymismaksu maksetaan myös kevätlukukauden osalta 18.12.2022 mennessä. Tuolloin maksulla vahvistetaan opintojen jatkaminen ja oppilaspaikan säilyminen.

Jos et halua jatkaa opintojasi kevätlukukaudella 2023, voit perua oppilaspaikkasi kirjallisesti 18.12.2022 mennessä.

Jos olet jo vahvistanut oppilaspaikkasi kevätlukukaudelle 2023 maksamalla rekisteröitymismaksun, voit silti perua oppilaspaikkasi vielä 5.1.2023 mennessä, mutta maksettua rekisteröitymismaksua ei tuolloin palauteta. Tämän jälkeen lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi 9.1.2023, mikäli et ole peruuttanut oppilaspaikkaa määräaikaan mennessä.

Rekisteröitymismaksun ja lukukausimaksun maksaminen

Rekisteröitymismaksu maksetaan Intrassa heti ilmoittautuessa luottokortilla tai yhdistelmäkortin debit- tai credit-ominaisuudella tai Visa Electronilla tai PayPal-tililtä.

Rekisteröitymismaksun lisäksi oppilas maksaa lukukausimaksun Intrassa annettuun eräpäivään mennessä tai 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta, mikäli se on tapahtunut lukukauden jo alettua. Kevätlukukauden lukukausimaksu erääntyy kaikilla jatkavilla oppilailla 9.1.2023 ja uusilla oppilailla 30.1.2023.

Oppilassihteeri syöttää lukukausimaksut Intraan viimeistään 14 vuorokautta ennen annettua eräpäivää ja ne maksetaan Intrassa ilman erillistä kehoitusta. Oppilaan tai hänen huoltajansa velvollisuus on huolehtia maksujen maksamisesta ajallaan. Avoimet maksut näkyvät heti sisäänkirjautumisen jälkeen Intran etusivulla. Myöhässä olevaan lukukausimaksuun lisätään automaattisesti 5 euron viivästysmaksu 14 vrk:n kuluttua eräpäivästä.

Mikäli tarvitset rekisteröitymis- tai lukukausimaksua varten erillisen laskun, ilmoita asiasta Hanna-Marille sähköpostitse
(hannamari.pienibalettistudio@gmail.com) välittömästi, viimeistään 15 vrk ennen eräpäivää. Lasku lähetetään sähköpostitse ja siitä veloitetaan 5 euron laskutuslisä.

Oppilaspaikan peruuttaminen

Oppilaspaikka tulee perua aina kirjallisesti, esim. sähköpostitse (pienibalettistudio@gmail.com). Tunneille saapumatta jättäminen ei ole sama asia kuin oppilaspaikan peruuttaminen!

Jo maksettua lukukausimaksua ei palauteta, ja avoimena oleva
lukukausimaksu on perintäkelpoinen, mikäli oppilaspaikkaa ei ole
asianmukaisesti peruttu. Pidempiaikaisissa sairaus- tai
loukkaantumistapauksissa voit perua oppilaspaikan lääkärintodistusta vastaan ja saada hyvitystä jäljellä olevista opetuskerroista.

Peruutusajat:

Yleinen peruutusehto on 14 vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.
Kevätlukukauden 2023 oppilaspaikan voi peruuttaa 18.12.2022 mennessä. Jos oppilaspaikan on ehtinyt jo vahvistaa rekisteröitymismaksun maksamalla, sen voi perua kirjallisesti vielä 5.1.2023 mennessä, mutta rekisteröitymismaksua ei tuolloin palauteta.

Oppilaspaikan peruuttamisesta peruutusajan jo umpeuduttua pidätetään 40 euron peruutusmaksu. Tällöin oppilaalta voidaan veloittaa (peruutusmaksun lisäksi) peruutukseen asti kertyneistä tunneista (myös käymättömistä tunneista) kertamaksu 10-25 euroa (tunnin pituudesta riippuen) koko lukukausimaksun maksamisen sijaan. Jo maksettua lukukausimaksua ei palauteta.