Oppilaaksi

Tervetuloa Relevén oppilaaksi!

Lukukaudessa annetaan opetusta 15 viikon ajan sekä järjestetään mahdollisuuksien mukaan oppilasnäytös läpimeno- ja näyttämöharjoituksineen lukukauden päätteeksi. Lukuvuodessa opetusta kertyy syys- ja kevätlukukaudelta yhteensä 30 viikon ajan. Lisäksi tarjoamme opetusta myös kesäisin ja kesälukukaudelle ilmoittaudutaan aina erikseen.

Voimassa olevan lukujärjestyksen löydät täältä ja hinnaston täältä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Relevén Intrassa.
Ilmoittautuessa maksetaan rekisteröitymismaksu 20 euroa (maksu luotto-, yhdistelmä- tai Visa Electron-kortilla tai PayPal-tililtä), joka oikeuttaa oppilaspaikkaan tai -paikkoihin valituilta tunneilta.

Rekisteröitymismaksua vastaan uudet oppilaat voivat käydä kokeilemassa tuntejaan ennen lukukausimaksun maksamista. Mikäli tunnit eivät tunnu mieleisiltä tai sopivaa tuntia ei löydy, ilmoittautumisen voi peruuttaa kirjallisesti ennen annettua eräpäivää tai, mikäli ilmoittautuminen on tapahtunut kauden jo käynnistyttyä, 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta. Kokeilukerrat (enintään 2 / oppilas) kuuluvat ilmoittautumisen yhteydessä maksettuun 20 euron rekisteröitymismaksuun.

Alle kouluikäisten tanssituntien taso määräytyy oppilaiden iän mukaan: satubalettitunteja on 3-4-vuotiaille ja 4-5-vuotiaille ja esibalettitunnit ovat 5-6-vuotiaille.

Kouluikäisten alkeisbalettitunneissa löytyy alkava ryhmä 7-8-vuotiaille (AB1) sekä jatkava ryhmä 8-10-vuotiaille (AB2).

Muiden balettiryhmien tasot etenevät numerojärjestyksessä siten, että taso 1 on alin taso, josta noustaan aina ylemmälle tasolle. Aikuisbaletista löytyy tasot 1-5 ja koululais/nuorisobaletista tasot 1-7.

Kuva: Hanna-Mari Hirvikallio