Oppilaaksi

Tervetuloa Relevén oppilaaksi!

Syyslukukausi alkaa maanantaina 26.8.2019 ja päättyy sunnuntaina 8.12.2019 ja kevätlukukausi alkaa 7.1.2020 ja päättyy 17.5.2020. Lukuvuodessa on yhteensä 32 harjoituskertaa sekä oppilasnäytökset molempien lukukausien päätteeksi. Lukujärjestyksen löydät täältä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Relevén Intrassa. Ilmoittautuessa maksetaan rekisteröitymismaksu 20 euroa (maksu luotto-, yhdistelmä- tai Visa Electron-kortilla tai PayPal-tililtä), joka oikeuttaa oppilaspaikkaan tai -paikkoihin valituilta tunneilta. Syksyn lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi 16.8.2019 (vanhat oppilaat) tai 9.9.2019 (uudet oppilaat). Oppilaspaikan voi perua kirjallisesti ennen eräpäivää, mutta rekisteröitymismaksua ei palauteta.

Uudet oppilaat voivat käydä kokeilemassa tuntejaan ennen lukukausimaksun maksamista. Mikäli tunnit eivät tunnu mieleisiltä tai sopivaa tuntia ei löydy, ilmoittautumisen voi peruuttaa kirjallisesti ennen eräpäivää tai, mikäli ilmoittautuminen on tapahtunut kauden jo käynnistyttyä, 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta. Kokeilukerrat (enintään 2 / oppilas) kuuluvat ilmoittautumisen yhteydessä maksettuun 20 euron rekisteröitymismaksuun.

Alle kouluikäisten tanssituntien taso määräytyy oppilaiden iän mukaan: satubalettitunteja on 3-4-vuotiaille ja 4-5-vuotiaille ja esibalettitunnit ovat 5-6-vuotiaille.

Kouluikäisten alkeisbalettitunneissa löytyy alkava ryhmä 7-10-vuotiaille (AB1) sekä jatkava ryhmä 8-12-vuotiaille (AB2).

Muiden balettiryhmien tasot etenevät numerojärjestyksessä siten, että taso 1 on alin taso, josta noustaan aina ylemmälle tasolle. Aikuisbaletista löytyy tasot 1-5 ja koululais/nuorisobaletista tasot 1-7.

Kuva: Hanna-Mari Hirvikallio