Varusteet

Relevéllä on oma Pieni balettipuoti, joka toimii tiloissamme Pilkontie 4:ssä. Puodissa on myytävänä balettipukuja, -tossuja ja -trikoita sekä mm. säärystimiä, helmoja ja Relevén logotuotteita. Perusmalliston lisäksi myymme kulloinkin saatavilla olevia erikoiseriä erikoishintaan.

Ohessa joitakin alustavia vinkkejä tunneille pukeutumiseen:

Lastentanssitunneille pukeudutaan tanssivaatteisiin, joissa on helppo liikkua. Tällaisia ovat esim. tanssipuku (väri ja malli vapaavalintainen) ja sukkahousut/legginsit, tai shortsit ja trikoopaita/t-paita. Tylli- ja sifonkihameet ovat sallittuja, jos ne eivät häiritse tanssimista :) Jalkaan joko pehmeäpohjaiset tossut tai jarrusukat. Hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin.

Kouluikäisten ja nuorten tekniikkatunneilla käytetään balettipukua (väri ja malli vapaavalintainen, mutta esim. hihaton, musta puku kelpaa vallan mainiosti kaikille ryhmille peruspuvuksi), vaaleita ohuita sukkahousuja/balettitrikoita, mahdollisesti mustia terättömiä trikoita, balettishortseja tai hametta, ja pehmeitä balettitossuja (sekä edistyneemmillä tunneilla varvastossuja). Hiukset kiinni ja korut pois, eikös juu!

Aikuisten tunneilla jokseenkin vartalonmyötäinen ja joustava vaatetus on suotavaa. Balettipuku ja trikoot ei ole välttämättömyys, vaan esim. paita ja legginsit kelpaavat. Aluksi pärjää sukillakin, mutta pehmeät harjoitustossut on ihan hyvä ja suht edullinen sijoitus!

Vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä, niin kaikilla on tunneilla mukavampaa :)

Näytöspuvustus

Relevé hankkii ja kustantaa näytösten puvustuksen, mutta kaikilla esiintyvillä oppilailla tulisi olla ihonvärinen aluspuku esiintymispuvun alle. Aluspuvuista voidaan tehdä edullisia yhteistilauksia ja niitä voi ostaa myös käytettynä oppilailtamme!