Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2019 alkaa uusien oppilaiden osalta torstaina 20.12.2018 Relevén Intra-kanavan kautta. Nykyisillä oppilailla on etuoikeus oppilaspaikkaan 18.12. asti, johon mennessä oppilaspaikka tulisi vahvistaa Intrassa maksamalla rekisteröitymismaksu 20 €. Lukujärjestys pysyy samana kuin syyskaudella.

Ilmoittautuaksesi sinun on käytettävä omaa Intran käyttäjätunnustasi. Uudet oppilaat voivat käydä luomassa tunnuksen jo hyvissä ajoin etukäteen. Pelkkä tunnuksen luominen ei velvoita vielä mihinkään.

Rekisteröityminen oppilaaksi

Kaikki oppilaat maksavat rekisteröitymismaksun 20 euroa heti ilmoittautuessaan. Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka / -paikat haluamissaan ryhmissä. Vanhojen oppilaiden tulee perua kevätlukukauden oppilaspaikka kirjallisesti 18.12.2018 mennessä, mikäli he eivät halua jatkaa oppilaana. Vanhojen oppilaiden lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi 3.1.2019 ja sen voi maksaa halutessaan useammassa erässä.

Uudet oppilaat

Relevé toivottaa uudet oppilaat tervetulleiksi, mikäli oppilaspaikkoja on vapaana. Myös uudet oppilaat maksavat 20 euron rekisteröitymismaksun ilmoittautuessaan. Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka / -paikat haluamastaan ryhmästä. Maksua vastaan tunteja voi käydä kokeilemassa kahdesti ja vasta tuon jälkeen tehdä päätöksen oppilaspaikan vastaanottamisesta. Oppilaspaikka perutaan aina kirjallisesti, esim. vapaamuitoisella ilmoituksella sähköpostitse. Uusien oppilaiden lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi kevätlukukauden osalta 21.1.2019 tai 14 vrk ilmoittautumisen jälkeen, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu lukukauden jo alettua.

Rekisteröitymismaksun maksaminen

Rekisteröitymismaksu maksetaan heti ilmoittautuessa luottokortilla / yhdistelmäkortin debit- tai credit-ominaisuudella tai Visa Electronilla tai PayPal-tililtä. Rekisteröitymismaksun lisäksi oppilas maksaa lukukausimaksun.

Oppilaspaikan peruuttaminen

Oppilaspaikka tulee perua aina kirjallisesti, esim. sähköpostitse (pienibalettistudio@gmail.com). Tunneille saapumatta jättäminen ei ole sama asia kuin oppilaspaikan peruuttaminen! Jo maksettua lukukausimaksua ei palauteta, ja avoimena oleva lukukausimaksu on perintäkelpoinen, mikäli oppilaspaikkaa ei ole asianmukaisesti peruttu (vanhat oppilaat 18.12.2018 mennessä ja uudet oppilaat 20.1.2019 mennessä tai 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta). Pidempiaikaisissa sairaus- tai loukkaantumistapauksissa voit perua oppilaspaikan lääkärintodistusta vastaan ja saada hyvitystä jäljellä olevista opetuskerroista.

Oppilaspaikan peruuttamisesta peruutusajan jo umpeuduttua voidaan pidättää 25 euron peruutusmaksu. Tällöin oppilas maksaa (peruutusmaksun lisäksi) peruutukseen asti kertyneistä tunneista (myös käymättömistä tunneista) kertamaksun 12-20 euroa (tunnin pituudesta riippuen) koko lukukausimaksun maksamisen sijaan.


Tervetuloa Relevén oppilaaksi!