Ilmoittautuminen 2017-2018

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-2018 alkaa nykyisten oppilaiden osalta maanantaina 15.5.2017 uuden Relevén Intra-kanavan kautta. Nykyisillä oppilailla on etuoikeus oppilaspaikkaan 31.5. asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen avataan myös uusille oppilaille. Ilmoittautuminen on avoin kaikille 1.6.2017 alkaen. Uuden lukujärjestyksen ja hinnaston näet 14.5.2017 alkaen kotisivuillamme ja Intrassa.

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2018 aukeaa uusille oppilaille keskiviikkona 20.12.2017. Ilmoittautuminen tapahtuu Intrassa ja sitä varten on luotava käyttäjätunnukset.

Rekisteröityminen oppilaaksi

Olemme siirtymässä sähköiseen kirjanpitoon, reaaliaikaiseen maksamiseen ja uuteen Intra-ympäristöön, mikä tuo muutoksia myös ilmoittautumiskäytäntöön! Tästä lähtien kaikki oppilaat maksavat rekisteröitymismaksun 20 euroa heti ilmoittautuessaan. Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka / -paikat haluamissaan ryhmissä. Syyslukukauden oppilaspaikan voi perua vielä 16.8.2017 mennessä, mutta rekisteröitymismaksua ei tuolloin palauteta. Rekisteröitymismaksu on huomioitu lukukausimaksujen uudessa hinnoittelussa. Vanhojen oppilaiden lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi 17.8.2017 ja sen voi maksaa halutessaan useammassa erässä.
Rekisteröitymismaksu maksetaan myös kevätlukukauden osalta. Tuolloin maksulla vahvistetaan opintojen jatkaminen ja oppilaspaikan säilyminen. Kevätlukukauden oppilaspaikan voi perua kirjallisesti vielä 4.1.2018 mennessä, mutta tuolloin rekisteröitymismaksua ei palauteta.

Uudet oppilaat

Relevé toivottaa uudet oppilaat tervetulleiksi, mikäli oppilaspaikkoja on vapaana vanhojen oppilaiden ilmoittautumisen jälkeen. Myös uudet oppilaat maksavat 20 euron rekisteröitymismaksun ilmoittautuessaan. Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka / -paikat haluamastaan ryhmästä. Maksua vastaan tunteja voi käydä kokeilemassa kahdesti ja vasta tuon jälkeen tehdä päätöksen oppilaspaikan vastaanottamisesta. Oppilaspaikka perutaan aina kirjallisesti, mieluiten Intran kautta. Uusien oppilaiden lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi (syyslukukauden osalta 9.9.2017 ja kevätlukukauden osalta 22.1.2018) tai 14 vrk ilmoittautumisen jälkeen, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu lukukauden jo alettua.

Rekisteröitymismaksun maksaminen

Rekisteröitymismaksu maksetaan heti ilmoittautuessa luottokortilla / yhdistelmäkortin debit- tai credit-ominaisuudella tai Visa Electronilla tai PayPal-tililtä. Uudessa hinnoittelussamme rekisteröitymismaksu on oma maksunsa ja sen lisäksi oppilas maksaa erillisen lukukausimaksun. Lukukausimaksujen uudessa hinnoittelussa on kuitenkin huomioitu rekisteröitymismaksun määrä, joten ei syytä huoleen :)

Oppilaspaikan peruuttaminen

Oppilaspaikka tulee perua aina kirjallisesti, mieluiten Intrassa, mutta myös sähköpostitse (pienibalettistudio@gmail.com) peruminen onnistuu. Tunneille saapumatta jättäminen ei ole sama asia kuin oppilaspaikan peruuttaminen! Jo maksettua lukukausimaksua ei palauteta, ja avoimena oleva lukukausimaksu on perintäkelpoinen, mikäli oppilaspaikkaa ei ole asianmukaisesti peruttu (vanhat oppilaat 16.8.2017 tai 4.1.2018 mennessä ja uudet oppilaat 8.9.2017 tai 22.1.2018 mennessä tai 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta). Pidempiaikaisissa sairaus- tai loukkaantumistapauksissa voit perua oppilaspaikan lääkärintodistusta vastaan ja saada hyvitystä jäljellä olevista opetuskerroista.

Oppilaspaikan peruuttamisesta peruutusajan jo umpeuduttua voidaan pidättää 25 euron peruutusmaksu. Tällöin voidaan myös sopia, että oppilas maksaa peruutukseen asti kertyneistä tunneista (myös käymättömistä tunneista) kertamaksun 12-20 euroa (tunnin pituudesta riippuen) koko lukukausimaksun maksamisen sijaan.


Tervetuloa Relevén oppilaaksi!