Ilmoittautuminen

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2021 on avoinna 14.12.2020 lähtien Relevén Intra-kanavassa.

Vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen on automaattisesti voimassa koko lukuvuoden 2020-2021, ellei kevätlukukauden oppilaspaikkaa ole peruttu 13.12.2020 mennessä. Jos haluat ottaa lisätunteja tai vaihtaa ryhmää, ole sähköpostitse meihin yhteydessä!

Ilmoittautuaksesi sinun on käytettävä omaa Intran käyttäjätunnustasi. Uudet oppilaat voivat käydä luomassa tunnuksen jo hyvissä ajoin etukäteen. Pelkkä tunnuksen luominen ei velvoita vielä mihinkään!


Rekisteröityminen oppilaaksi

Kaikki uudet oppilaat maksavat rekisteröitymismaksun 20 euroa heti ilmoittautuessaan. Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka / -paikat haluamissaan ryhmissä ja oppilas voi käydä kokeilemassa tuntiaan kahdesti ennen oppilaspaikan lopullista vastaanottamista. Halutessaan oppilaspaikan voi perua kirjallisesti (vapaamuotoinen ilmoitus sähköpostitse) vielä 7.2.2021 mennessä tai 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta, mutta rekisteröitymismaksua ei tuolloin palauteta.

Vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden ajan, mutta rekisteröitymismaksu maksetaan myös kevätlukukauden osalta. Tuolloin maksulla vahvistetaan opintojen jatkaminen ja oppilaspaikan säilyminen. Jos et halua jatkaa opintojasi kevätlukukaudella, voit perua oppilaspaikkasi kirjallisesti 13.12.2020 mennessä. Jos olet jo vahvistanut oppilaspaikkasi kevätlukukaudelle ja maksanut rekisteröitymismaksun, voit perua oppilaspaikkasi vielä 3.1.2021 mennessä, mutta tuolloin rekisteröitymismaksua ei palauteta.


Rekisteröitymismaksun ja lukukausimaksun maksaminen

Rekisteröitymismaksu maksetaan Intrassa heti ilmoittautuessa luottokortilla / yhdistelmäkortin debit- tai credit-ominaisuudella tai Visa Electronilla tai PayPal-tililtä. Rekisteröitymismaksun lisäksi oppilas maksaa lukukausimaksun annettuun eräpäivään mennessä (kevätlukukauden 2021 ensimmäinen erä vanhoilla oppilailla 4.1.2021 mennessä ja uusilla oppilailla 9.2.2021 mennessä, kaikilla toinen erä 15.3.2021 mennessä)..

Lukukausimaksut syötetään Intraan viimeistään 14 vuorokautta ennen annettua eräpäivää ja ne maksetaan Intrassa ilman erillistä kehoitusta. Oppilaan tai hänen huoltajansa velvollisuus on huolehtia maksujen maksamisesta ajallaan. Avoimet maksut näkyvät heti sisäänkirjautumisen jälkeen Intran etusivulla. Myöhässä olevaan lukukausimaksuun lisätään 5 euron viivästysmaksu 14 vrk:n kuluttua eräpäivästä.

Mikäli tarvitset rekisteröitymis- tai lukukausimaksua varten laskun, ilmoita asiasta meille sähköpostitse välittömästi (lukukausimaksun ollessa kyseessä viimeistään 15 vrk ennen eräpäivää). Lasku lähetetään sähköpostitse ja siitä veloitetaan 5 euron laskutuslisä.

Oppilaspaikan peruuttaminen

Oppilaspaikka tulee perua aina kirjallisesti, esim. sähköpostitse (pienibalettistudio@gmail.com). Tunneille saapumatta jättäminen ei ole sama asia kuin oppilaspaikan peruuttaminen! Jo maksettua lukukausimaksua ei palauteta, ja avoimena oleva lukukausimaksu on perintäkelpoinen, mikäli oppilaspaikkaa ei ole asianmukaisesti peruttu (vanhat oppilaat 13.12.2020 mennessä ja uudet oppilaat 7.2.2021 mennessä tai 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta). Pidempiaikaisissa sairaus- tai loukkaantumistapauksissa voit perua oppilaspaikan lääkärintodistusta vastaan ja saada hyvitystä jäljellä olevista opetuskerroista.

Oppilaspaikan peruuttamisesta peruutusajan jo umpeuduttua voidaan pidättää 30 euron peruutusmaksu. Tällöin oppilaalta voidaan veloittaa (peruutusmaksun lisäksi) peruutukseen asti kertyneistä tunneista (myös käymättömistä tunneista) kertamaksu 12-24 euroa (tunnin pituudesta riippuen) koko lukukausimaksun maksamisen sijaan.

Tervetuloa Relevén oppilaaksi!