Ilmoittautuminen 2018-2019

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018-2019 alkaa nykyisten oppilaiden osalta keskiviikkona 23.5.2018 Relevén Intra-kanavan kautta. Nykyisillä oppilailla on etuoikeus oppilaspaikkaan 31.5. asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen avataan myös uusille oppilaille. Ilmoittautuminen on avoin kaikille 1.6.2018 alkaen. Uuden lukujärjestyksen ja hinnaston näet 22.5.2018 alkaen kotisivuillamme.

Ilmoittautuaksesi sinun on käytettävä omaa Intran käyttäjätunnustasi. Uudet oppilaat voivat käydä luomassa tunnuksen jo hyvissä ajoin etukäteen. Pelkkä tunnuksen luominen ei velvoita vielä mihinkään.

Rekisteröityminen oppilaaksi

Kaikki oppilaat maksavat rekisteröitymismaksun 20 euroa heti ilmoittautuessaan. Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka / -paikat haluamissaan ryhmissä. Syyslukukauden oppilaspaikan voi perua kirjallisesti vielä 15.8.2018 mennessä, mutta rekisteröitymismaksua ei tuolloin palauteta. Vanhojen oppilaiden lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi 16.8.2018 ja sen voi maksaa halutessaan useammassa erässä.

Rekisteröitymismaksu maksetaan myös kevätlukukauden osalta. Tuolloin maksulla vahvistetaan opintojen jatkaminen ja oppilaspaikan säilyminen. Kevätlukukauden oppilaspaikan voi perua kirjallisesti vielä 2.1.2019 mennessä, mutta tuolloin rekisteröitymismaksua ei palauteta.

Uudet oppilaat

Relevé toivottaa uudet oppilaat tervetulleiksi, mikäli oppilaspaikkoja on vapaana vanhojen oppilaiden ilmoittautumisen jälkeen. Myös uudet oppilaat maksavat 20 euron rekisteröitymismaksun ilmoittautuessaan. Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka / -paikat haluamastaan ryhmästä. Maksua vastaan tunteja voi käydä kokeilemassa kahdesti ja vasta tuon jälkeen tehdä päätöksen oppilaspaikan vastaanottamisesta. Oppilaspaikka perutaan aina kirjallisesti, mieluiten Intran kautta. Uusien oppilaiden lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi (syyslukukauden osalta 10.9.2018 ja kevätlukukauden osalta 21.1.2019) tai 14 vrk ilmoittautumisen jälkeen, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu lukukauden jo alettua.

Rekisteröitymismaksun maksaminen

Rekisteröitymismaksu maksetaan heti ilmoittautuessa luottokortilla / yhdistelmäkortin debit- tai credit-ominaisuudella tai Visa Electronilla tai PayPal-tililtä. Rekisteröitymismaksun lisäksi oppilas maksaa lukukausimaksun.

Oppilaspaikan peruuttaminen

Oppilaspaikka tulee perua aina kirjallisesti, mieluiten Intrassa, mutta myös sähköpostitse (pienibalettistudio@gmail.com) peruminen onnistuu. Tunneille saapumatta jättäminen ei ole sama asia kuin oppilaspaikan peruuttaminen! Jo maksettua lukukausimaksua ei palauteta, ja avoimena oleva lukukausimaksu on perintäkelpoinen, mikäli oppilaspaikkaa ei ole asianmukaisesti peruttu (vanhat oppilaat 15.8.2018 tai 2.1.2019 mennessä ja uudet oppilaat 8.9.2017 tai 20.1.2019 mennessä tai 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta). Pidempiaikaisissa sairaus- tai loukkaantumistapauksissa voit perua oppilaspaikan lääkärintodistusta vastaan ja saada hyvitystä jäljellä olevista opetuskerroista.

Oppilaspaikan peruuttamisesta peruutusajan jo umpeuduttua voidaan pidättää 25 euron peruutusmaksu. Tällöin oppilas maksaa (peruutusmaksun lisäksi) peruutukseen asti kertyneistä tunneista (myös käymättömistä tunneista) kertamaksun 12-20 euroa (tunnin pituudesta riippuen) koko lukukausimaksun maksamisen sijaan.


Tervetuloa Relevén oppilaaksi!