Ilmoittautuminen 2021-2022

Seuraavan kerran tunneille voi ilmoittautua 13.12.2021 alkaen kevätlukukauden 2022 oppilaaksi.

Ilmoittautuaksesi sinun on käytettävä omaa Intran
käyttäjätunnustasi. Uudet oppilaat voivat käydä luomassa tunnuksen jo hyvissä ajoin etukäteen. Pelkkä tunnuksen luominen ei velvoita vielä mihinkään! Tässä linkki Intraan:

Jatkavat oppilaat vahvistavat kevätlukukauden 2022 oppilaspaikkansa maksamalla rekisteröitymismaksunsa Intrassa 15.12.2021 mennessä. Ilmoittautuminen on siis voimassa koko lukuvuoden, ellei sitä peruta kirjallisesti 15.12.2021 mennessä!

Lukujärjestyksen ja hinnaston löydät kotisivuiltamme Lukuvuosi 2021-2022 -valikon alta.

Rekisteröityminen oppilaaksi

Kaikki oppilaat maksavat rekisteröitymismaksun 20 euroa heti ilmoittautuessaan. Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka / -paikat haluamissaan ryhmissä ja uudet oppilaat voivat käydä kokeilemassa tuntiaan kahdesti ennen oppilaspaikan lopullista vastaanottamista. Halutessaan oppilaspaikan voi perua kirjallisesti (vapaamuotoinen ilmoitus sähköpostitse) 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta tai 10 vrk:n sisällä ensimmäisestä kokeilukerrasta, mutta rekisteröitymismaksua ei palauteta.

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden ajan, ja rekisteröitymismaksu maksetaan myös kevätlukukauden osalta. Tuolloin maksulla vahvistetaan opintojen jatkaminen ja oppilaspaikan säilyminen. Jos et halua jatkaa opintojasi kevätlukukaudella, voit perua oppilaspaikkasi kirjallisesti 15.12.2021 mennessä. Jos olet jo vahvistanut oppilaspaikkasi kevätlukukaudelle ja maksanut rekisteröitymismaksun, voit perua oppilaspaikkasi vielä 5.1.2022 mennessä, mutta maksettua rekisteröitymismaksua ei tuolloin palauteta.


Rekisteröitymismaksun ja lukukausimaksun maksaminen

Rekisteröitymismaksu maksetaan Intrassa heti ilmoittautuessa luottokortilla / yhdistelmäkortin debit- tai credit-ominaisuudella tai Visa Electronilla tai PayPal-tililtä. Rekisteröitymismaksun lisäksi oppilas maksaa lukukausimaksun annettuun eräpäivään mennessä (syyslukukausi erääntyy vanhoilla oppilailla 13.8.2021 ja uusilla oppilailla 6.9.2021 tai 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta, mikäli se on tapahtunut lukukauden jo alettua). Kevätlukukauden lukukausimaksu erääntyy kaikilla jatkavilla oppilailla 7.1.2022 ja uusilla oppilailla 1.2.2022.

Oppilassihteeri syöttää lukukausimaksut Intraan viimeistään 14 vuorokautta ennen annettua eräpäivää ja ne maksetaan Intrassa ilman erillistä kehoitusta. Oppilaan tai hänen huoltajansa velvollisuus on huolehtia maksujen maksamisesta ajallaan. Avoimet maksut näkyvät heti sisäänkirjautumisen jälkeen Intran etusivulla. Myöhässä olevaan lukukausimaksuun lisätään automaattisesti 5 euron viivästysmaksu 14 vrk:n kuluttua eräpäivästä.

Mikäli tarvitset rekisteröitymis- tai lukukausimaksua varten laskun, ilmoita asiasta Hanna-Marille sähköpostitse (hannamari.pienibalettistudio@gmail.com) välittömästi, viimeistään 15 vrk ennen eräpäivää. Lasku lähetetään sähköpostitse ja siitä veloitetaan 5 euron laskutuslisä.

Tervetuloa Relevén oppilaaksi!

Oppilaspaikan peruuttaminen

Oppilaspaikka tulee perua aina kirjallisesti, esim. sähköpostitse (pienibalettistudio@gmail.com). Tunneille saapumatta jättäminen ei ole sama asia kuin oppilaspaikan peruuttaminen! Jo maksettua lukukausimaksua ei palauteta, ja avoimena oleva lukukausimaksu on perintäkelpoinen, mikäli oppilaspaikkaa ei ole asianmukaisesti peruttu. Pidempiaikaisissa sairaus- tai loukkaantumistapauksissa voit perua oppilaspaikan lääkärintodistusta vastaan ja saada hyvitystä jäljellä olevista opetuskerroista.

Peruutusajat:
Yleinen peruutusehto on 14 vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta.
Lisäksi jatkavat oppilaat voivat perua lukuvuoden 2021-2022 oppilaspaikkansa vielä 9.8.2021 mennessä. Rekisteröitymismaksua tai maksettua lukukausimaksua ei palauteta.
Uudet oppilaat voivat peruuttaa oppilaspaikkansa 5.9.2021 mennessä tai 10 vrk:n sisällä ensimmäisestä kokeilukerrasta. Rekisteröitymismaksua ei palauteta.
Kevätlukukauden 2022 oppilaspaikan voi peruuttaa 15.12.2021 mennessä. Jos oppilaspaikan on ehtinyt jo vahvistaa rekisteröitymismaksun maksamalla, sen voi perua vielä 5.1.2022 mennessä, mutta rekisteröitymismaksua ei tuolloin palauteta.

Oppilaspaikan peruuttamisesta peruutusajan jo umpeuduttua voidaan pidättää 30 euron peruutusmaksu. Tällöin oppilaalta voidaan veloittaa (peruutusmaksun lisäksi) peruutukseen asti kertyneistä tunneista (myös käymättömistä tunneista) kertamaksu 12-24 euroa (tunnin pituudesta riippuen) koko lukukausimaksun maksamisen sijaan. Jo maksettua lukukausimaksua ei palauteta.