Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021 alkaa maanantaina 25.5.2020 Relevén Intra-kanavassa. Ilmoittautuminen on avoinna ainoastaan vanhoille, kevään 2020 oppilaille. Mikäli oppilaspaikkoja on jäljellä, voimme vastaanottaa uusien oppilaiden ilmoittautumisia 3.8.2020 alkaen.

Ilmoittautuaksesi sinun on käytettävä omaa Intran käyttäjätunnustasi. Uudet oppilaat voivat käydä luomassa tunnuksen jo hyvissä ajoin etukäteen. Pelkkä tunnuksen luominen ei velvoita vielä mihinkään!

Rekisteröityminen oppilaaksi

Kaikki oppilaat maksavat rekisteröitymismaksun 20 euroa heti ilmoittautuessaan. Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka / -paikat haluamissaan ryhmissä. Oppilaspaikan voi perua kirjallisesti vielä 5.8.2020 mennessä tai 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta, mutta rekisteröitymismaksua ei tuolloin palauteta.

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden ajan, mutta rekisteröitymismaksu maksetaan myös kevätlukukauden osalta. Tuolloin maksulla vahvistetaan opintojen jatkaminen ja oppilaspaikan säilyminen. Jos et halua jatkaa opintojasi kevätlukukaudella, voit perua oppilaspaikkasi kirjallisesti 13.12.2020 mennessä. Jos olet jo vahvistanut oppilaspaikkasi kevätlukukaudelle ja maksanut rekisteröitymismaksun, voit perua oppilaspaikkasi vielä 4.1.2020 mennessä, mutta tuolloin rekisteröitymismaksua ei palauteta.

Uudet oppilaat

Lukuvuonna 2020-2021 Relevé toivottaa uudet oppilaat tervetulleiksi vain, mikäli oppilaspaikkoja on vielä vapaana 3.8.2020 alkaen. Myös uudet oppilaat maksavat 20 euron rekisteröitymismaksun ilmoittautuessaan. Rekisteröitymismaksua vastaan oppilaalle varataan oppilaspaikka / -paikat haluamastaan ryhmästä. Maksua vastaan tunteja voi käydä kokeilemassa kahdesti ja vasta tuon jälkeen tehdä päätöksen oppilaspaikan vastaanottamisesta. Oppilaspaikka perutaan aina kirjallisesti, esim. vapaamuotoisella ilmoituksella sähköpostitse. Uusien oppilaiden lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi syyslukukauden osalta 1.9.2020, tai 14 vrk ilmoittautumisen jälkeen, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu lukukauden jo alettua.

Rekisteröitymismaksun ja lukukausimaksun maksaminen

Rekisteröitymismaksu maksetaan Intrassa heti ilmoittautuessa luottokortilla / yhdistelmäkortin debit- tai credit-ominaisuudella tai Visa Electronilla tai PayPal-tililtä. Rekisteröitymismaksun lisäksi oppilas maksaa lukukausimaksun annettuun eräpäivään mennessä. Lukukausimaksut syötetään Intraan viimeistään 14 vuorokautta ennen annettua eräpäivää ja ne maksetaan Intrassa ilman erillistä kehoitusta. Oppilaan tai hänen huoltajansa velvollisuus on huolehtia maksujen maksamisesta ajallaan. Avoimet maksut näkyvät heti sisäänkirjautumisen jälkeen Intran etusivulla.
Mikäli tarvitset rekisteröitymis- tai lukukausimaksua varten laskun, ilmoita asiasta meille sähköpostitse välittömästi (lukukausimaksun ollessa kyseessä viimeistään 15 vrk ennen eräpäivää). Lasku lähetetään sähköpostitse ja siitä veloitetaan 5 euron laskutuslisä.

Oppilaspaikan peruuttaminen

Oppilaspaikka tulee perua aina kirjallisesti, esim. sähköpostitse (pienibalettistudio@gmail.com). Tunneille saapumatta jättäminen ei ole sama asia kuin oppilaspaikan peruuttaminen! Jo maksettua lukukausimaksua ei palauteta, ja avoimena oleva lukukausimaksu on perintäkelpoinen, mikäli oppilaspaikkaa ei ole asianmukaisesti peruttu (vanhat oppilaat 5.8.2020 mennessä ja uudet oppilaat 31.8.2020 mennessä tai 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta). Pidempiaikaisissa sairaus- tai loukkaantumistapauksissa voit perua oppilaspaikan lääkärintodistusta vastaan ja saada hyvitystä jäljellä olevista opetuskerroista.

Oppilaspaikan peruuttamisesta peruutusajan jo umpeuduttua voidaan pidättää 30 euron peruutusmaksu. Tällöin oppilaalta voidaan veloittaa (peruutusmaksun lisäksi) peruutukseen asti kertyneistä tunneista (myös käymättömistä tunneista) kertamaksu 12-24 euroa (tunnin pituudesta riippuen) koko lukukausimaksun maksamisen sijaan.

Tervetuloa Relevén oppilaaksi!